Zwarte band / 1ste dan voor Danny Botden

Zwarte band / 1ste dan voor Danny Botden

Al eerder hebben we laten weten dat Randori sinds deze winter in een aantal groepen toewerkt naar het behalen van noemenswaardige resultaten in het wedstrijdjudo. De basis is de afgelopen 10 maanden gelegd, na de zomer starten de wedstrijdjudoka’s weer aan een intensive sessie van 10 weken á 6 uur per week wedstrijdtraining . Wij wensen iedereen veel succes en hebben er vertrouwen in dat de persoonlijke doelstelling worden behaald.

Naast de wedstrijdselectie is Judoclub Randori e.o. in het voorjaar ook gestart met een zwarte band examengroep van 8 fanatieke, voornamelijk senior, judoka’s. We hebben deze groep o.a. kunnen opstarten door de interesse van een aantal judoka’s van buiten onze regio. Vanuit Gemert en Bakel werden we benaderd voor de inzet van onze expertise, hier zijn we natuurlijk vereerd op in gegaan.

Het eerste resultaat van deze techniek groep willen we je niet onthouden. Onlangs heeft Danny Botden zijn zwarte band / 1ste dan behaald door een mooi examen aan de examencommissie te presenteren. Hierbij mag de inzet van onze eigen Roel Geers (als valpartner) niet worden onderschat.

 

r: Danny Botden, m: Daniel Kuipers (Judoleraar/Coach B), R: Roel Geers

(helaas geen scherpere foto)

 

d.simons

Reacties zijn gesloten.